FASOLE VERDE CU MAIONEZA SI USTUROI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g fasole verde
  • -150 g maioneza
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura de marar
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

Se spala, se curata fasolea si se fierbe in apa cu sare.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, pastaile de fasole se toaca marunt si se pun intr-o salatiera.Se adauga maioneza, usturoiul trecut prin presasi mararul taiat marunt. Se condimenteaza cu sare dupa gust.Se amesteca totul si ..........poftiti la masa va rog!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise