FASOLE VERDE CU MAIONEZA SI USTUROI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 g fasole verde
  • -150 g maioneza
  • -2-3 catei de usturoi
  • -o legatura de marar
  • -sare dupa gust.

Mod de preparare

Se spala, se curata fasolea si se fierbe in apa cu sare.Dupa ce a fiert se scurge de apa si se lasa sa se raceasca.Dupa ce s-au racit, pastaile de fasole se toaca marunt si se pun intr-o salatiera.Se adauga maioneza, usturoiul trecut prin presasi mararul taiat marunt. Se condimenteaza cu sare dupa gust.Se amesteca totul si ..........poftiti la masa va rog!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise