Fasole verde cu pulpe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pulpe
  • 2borcane fasole verde
  • ceapa
  • ardei
  • rosii
  • vegeta
  • sare
  • usturoi
  • patrunjel
  • marar si 2 linguri de faina amestecata cu apa.

Mod de preparare

Se fierb pulpele intr-o oala, separat se taie ceapa, ardeii, rosiile, dupa care se pun pulpele taiate bucatele si fasolea peste. Se pune apa, cat sa le acopere, apoi se pune vegeta si sare, iar cand este aproape gata se adauga usturoiul, faina si verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise