Fasole verde cu rosii si menta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vezi instructiuni

Mod de preparare

Curatati de capete si de ate 20 de teci de fasole lata, apoi taiati-le in doua. Incingeti 1 lingurita de untdelemn in tigaie. Puneti sa se caleasca un catel de usturoi curatat si zdrobit, cate 1/2 lingurita de coriandru si chimen si 2 rosii coapte si taiate in cubulete. Lasati legumele sa fiarba 2-3 minute, amestecand. Adaugati pastaile de fasole si lasati-le si pe ele sa fiarba 3-4 minute, pana se inmoaie. Dupa gust, adaugati la urma menta proaspata, taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise