FASOLE VERDE CU SMANTANA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 50 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 lingurita faina
  • verdeata tocata marunt(patrunjel si marar)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata fasolea, se pune la fiert in apa clocotita. Cand este fiarta se scurge de apa, se pune intro cratita, se opareste cu unt si se adauga smantana in care a fost desfacuta faina. se potriveste de sare, piper. Se da un clocot, se presara verdeata si se serveste imediat ca atare sau ca garnitura langa friptura de pasare sau chiftelute din piept de pasare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise