Fasole verde cu sos alb

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g fasole verde(am folosit fasolica congelata)
  • 100 g sos alb
  • Pentru sosul alb:
  • 1-2 linguri faina
  • 3-4 linguri smantana
  • lapte dupa gust - in functie de consitenta dorita
  • sare,piper alb
  • marar tocat marunt

Mod de preparare

Fasolea curatat,spalata se fierbe in apa rece cu putina sare sau se poate fierbe si la aburi...Dupa ce a fiert se lasa putin la racit,dupa care se taie cubulete,se amesteca cu sosul alb.

Sosul alb se obtine din amestecul fainii cu lapte rece si turnarea lui in alta cantitate de lapte fierbinte, amestecand foarte bine pentru a nu se forma cocoloase si se adauga 2-3 linguri smantana.Se fierbe pana numai are gust de faina si se obtine consistenta dorita.Se potriveste de sare,piper alb si marar tocat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise