Fasolica cu carne de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * fasole verde
  • * ceapa
  • * carne de pui/porc
  • * suc rosii
  • * ardei gras
  • * sare/piper
  • * ulei
  • * 1 foaie dafin
  • * verdeata:marar si patrunjel

Mod de preparare

Cantitatile sunt in functie de cate portii se doreste sa iasa.

Eu am folosit cca 500 gr fasole verde, 1 ceapa, 1 ardei gras, 5-6 ciocanele de pui si am procedat astfel: fasolica am spalat.o taiat.o si am pus.o la fiert in apa cu sare. Ciocanelele de asemenea le.am fiert in apa cu sare. Ceapa taiata solzisori am calit.o cu ardeiul taiat cuburi si uleiul. am pus si ciocanelele fierte si fasolea fiarta si ea. am pus din zeama de carne mai putin de a acoperi fasolica si am dat la cuptor impreuna si cu foaia de dafin. lasam cam 20 min sa mai scada putin sosul, punem si sosul de rosii condimentam cu sare si piper si verdeata tocata marunt si e gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise