Fave cu bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fave (boabe de fasole pastai);
  • 2 morcovi;
  • 1 ceapa;
  • 1 catel de usturoi;
  • 200 gr bacon sau kaizer;
  • ulei;
  • sare.

Mod de preparare

Se scot boabele de fasole din pastai si se pun la fiert in apa cu sare timp de 30 min. Intre timp taiem ceapa, morcovii si usturoiul si le calim. Adaugam baconul taiat in suvite si lasam sa se prajeasca bine. Cand au terminat de fiert boabele de fasole, se scurg de apa si se adauga in tigaia in care prajim restul ingredientelor. Le mai lasam impreuna la foc mic timp de 10 minute. Cand sunt gata se servesc.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise