Ficatul, curatit de pielite si vine, se sterge cu o cirpa umeda si se taie felii subtiri. Verdeturile se taie marunt. Foaia de dafin se piseaza. Se asaza totul intr-o cratita cu ulei: un rind de felii subtiri de ficat, peste ele verdeturi si ciuperci spalate bine si taiate feliute, alt rind de ficat si celelalte cum urmeaza. Se acopera si se fierb la foc potrivit 45-60 minute. Se scoate ficatul din cratita si se adauga faina care se stinge cu o ceasca de zeama de carne sau apa calda. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga zeama de lamiie sau otetul si se toarna sosul fierbinte peste ficat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise