Ficat cu kaizer

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 500 g ficat pui
  • ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe ficatul. Se feliaza kaizerul in fasii lungi.

Se ruleaza o fasie de kaizer pe o bucata de ficat si se prinde cu o scobitoare. Se continua procedeul pana se termina tot kaizerul.

Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in tigaie in ulei incins.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise