ficat de porc cu cartofi pai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g ficat de porc,
  • 150 ml ulei,
  • 1 ceapa mare,
  • 25g boia de ardei dulce,
  • sare, piper,
  • 50 g faina,
  • 25g pasta de tomate,
  • cartofi

Mod de preparare

Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite.

Ceapa toacata marunt se caleste in ulei pana devine aurie. Se pune boiaua, se amesteca si se adauga bucatile de ficat. Se inabusa si apoi se toarna peste: faina, putina apa rece, o lingurita de pasta de tomate, sarea si piperul. Se continua fierberea sub capac la foc domol aproximativ o jumatate de ora.

Se serveste cald, cu sosul rezultat din preparare si cu garnitura de cartofi pai.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise