FICAT DE PORC CU SOS

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de porc
  • o ceapa mica
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • o lingura mustar
  • o lingurita hrean
  • un pahar vin alb
  • sare,piper,condimente
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Ficatul de porc se spala bine,se zvanta si se taie felii.

Intr-o tigaie se inabusa ceapa taiata pestisori in putin unt sau putin ulei de masline.Se adauga feliile de ficat si putina apa fiarta si se lasa sa fiarba.Cand este aproape gata se adauga si restul condimentelor,rosiile taiate cubulete sau felii subtiri,vinul,mustarul si hreanul si se lasa sa mai fiarba .Cand este gata opriti focul si presarati patrunjelul tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise