Ficat de porc in sos de smantana

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ficat de porc
  • 2 cepe
  • piper, sare, foaie de dafin
  • o ceasca de apa
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Calesc foarte putin ceapa,adaug ficatul, las sa se unduiasca impreuna pana scade sosul. Adaug apa, piperul si foaia de dafin.Cand ficatul este patruns si sosul e scazut, adaug smantana, sare dupa gust si mai las 3 minute pe foc.

Daca nu servim imediat ce e gata ficatul, smantana o adaug inainte de servire, dau 3 minute la microunde.

Se poate servi cu mamaliguta, piure de cartofi,sau cu garnitura preferata. Noi am servit cu salata orientala.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise