Ficat de rata in crusta crocanta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati cu ficat de rata
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare, piper

Mod de preparare

Ouale se bat cu sare si piper si cu 2 linguri cu faina.

Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine.

Trecem fiecare bucata de ficat prin faina

apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet.

Prajim in ulei incins pana se rumenesc

pe ambele parti.

Servim preparatul cald ,alaturi de acrituri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise