Ficat inabusit cu rosii

Timp pregatire
22 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ficatei pui
  • 3-4 rosii mari
  • usturoi
  • foi de dafin
  • marar
  • sare

Mod de preparare

Ficateii se oparesc in apa cu sare. Se scot, se pun in cratita cu ulei unde se tin maxim un minut, pe urma adaugam rosiile curatate de pielita si taiate f marunt, se adauga usturoiul, foile de dafin, sarea si putina apa. Le lasam la fiert, cu capac, 20 de minute.

La sfarsit se stinge aragazul si se adauga mararul f fin tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise