Ficat picant de pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • • 1 caserolă de ficat de pui
  • • 500-1000 g de ciuperci champignons
  • • unt şi ulei pentru prăjit
  • • sos de soia
  • • sare
  • • piper
  • • ardei iute/pasta de ardei/boia iute
  • • frunze de pătrunjel

Mod de preparare

• Se spală rapid ciupercile să nu ia multă apă, fără să se cureţe. Se taie feliuţe şi se pun în tigaie, se pune capac, vor lăsa apă. După ce-şi lasă toată apa, se dă focul tare şi se fierb vreo 10-15 minute. Se scurg de apa lăsată, se adaugă o lingură de unt şi ulei şi se prăjesc puţin.

• Ficatul se taie în 2, se tamponează cu prosop de hârtie să nu fie ud. Se adaugă în tigaie, acoperindu-l cu ciupercile. Se supraveghează şi se mai întoarce. se face repede.

• Se adaugă sos de soia, ardei iute(am pus pastă de ardei iute), piper şi sare doar dacă mai e nevoie. Când vă place cât e de făcut, se opreşte focul şi se presară pătrunjel verde tocat.

• Se serveşte cu o salată sau murături. Cine doreşte, poate adăuga piure de cartofi, orez.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise