Ficatei cu Gulii umplute

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 gulii
  • 500-600 gr de ficatei de pui
  • 150 gr de orez
  • 150 gr de kaizer, 1-2 cepe
  • 150 gr de ciuperci
  • sare, boia
  • Pt design:castravate, morcov, portocale si porumb si salata verde

Mod de preparare

Guliile se spala si li se vor scoate miezul pentru a fi umplut cu amestecul rezultat din: ceapa care se taie in cubulete mici si se pune la calit alaturi de ciuperci, orezul se pune la fiert 15 minute, cand observam ca este aproape fiert, se scurge si se adauga peste ceapa si ciuperci, continundu-se operatiunea.

Se iau guliile si se umplu cu amestecul rezultat se va pune intr-o tava de Jena unsa cu unt in prealabil si se va da la cuptor, se veriifica din cand in cand, este gata cand guliilor li s-a inmuiat coaja.

Separat ficateii se spala se curata si se pun pe grill mare atentie sa nu se arda.

Se va aranja farfuria cu: salata verde, portocala, porumb, castravete, morcov toate proaspete, exact ca in imaginea alaturata.

Pofta Buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise