Ficatei cu mamaliguta

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei, 50 ml ulei, o cana cu apa, condimente, sare, piper dupa gust, o legatura marar,
  • 500 gr malai, o lingurita sare, apa pt mamaliguta, o capatana usturoi, smantana pt mujdei

Mod de preparare

Se spala ficateii bine de sange, se pune uleiul an tuci la incins, se adauga ficateii, condimentele si apa si se lasa la inabusit. Cand sunt aproape gata, se adauga marar tocat. Se pune apa la fiert cu o lingurita de sare, iar cand da in clocot se pune malaiul, se amesteca bine pt a nu face cocoloase, se face mujdeiul de usturoi cu smintina si se serveste cald.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise