Ficatei cu pasta de usturoi

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 gr. ficatei de pasare
  • -ulei de masline
  • -6 catei de usturoi
  • -sare

Mod de preparare

Am încins tigaia tefalata,am pus putin ulei de masline,dupa care am pus ficateii si i-am lasat sub capac pana au capatat culoare.

Am întors ficateii si i-am lasat pana s-au fript bine.

Usturoiul l-am pisat cu sare si l-am frecat cu ulei de masline, pana s-a facut ca o maioneza.

Eu i-am fript mai mult pentru ca asa îi prefera fata mea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise