Ficatei cu smatana si mamaliguta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasere
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 200 g smantana
  • sare malai
  • condimente.

Mod de preparare

Se caleste o ceapa, dupa ce s-a calit se pun ficatei si se mai lasa la calit 5 minute.

Se adauga 150 grame de apa si se lasa pe foc timp de 10 minute, apoi se adauga 3 linguri de pasta de tomate si se condimenteaza.

La sfarsit se adauga 200 g de smatana.

Intre timp se pune la fier apa si se adauga treptata si malaiul pana se face o mamaliguta consistenta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise