FICATEI DE PASARE CU ROSII

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pasare
  • 200 ml ulei
  • 2-3 lingurite vegeta
  • un varf de cutit cimbru
  • 3 rosii bine coapte
  • 1/2 ardei gras verde
  • o legatura de patrunjel verde.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Ficateii se curata cu atentie de fiere daca e cazul, sa nu amareasca mancarea, se spala si se pun la prajit in ulei, la foc domol. Adaugam rosiile taiate marunt, si ardeiul taiat fasii f. subtiri. Cand sunt gata, se adauga vegeta si cimbru si se iau de pe foc. Deasupra presaram patrunjel tocat marunt. Se servesc cu mamaliguta si castraveciori murati. Se mai pot servi cu pireu de cartofi, cu paste fainoase, sau cu orez, depinde de pofta fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise