Ficatei de pasare cu sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g ficatei de pasare
  • - 4-5 rosii de marime medie
  • - 1 ceapa mare
  • - 1 capatana de usturoi
  • - 1 lingura ulei de masline
  • - sare si piper

Mod de preparare

Ficateii de pasare se spala si se calesc in tigaie cu o lingura de ulei pentru 2 minute.

Se adauga ceapa taiata rondele, rosiile taiate cubulete mici, usturoiul tocat marunt, sarea si piperul.

Se acopera tigaia cu un capac si se lasa la foc mic pana scade sosul.

Se pot servi cu garnitura de cartofi prajiti sau cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise