FICATEI DE PASARE LA GRATAR

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficatei de pasare
  • Pentru marinata folosim :
  • sare dupa gust
  • piper,cimbru,busuioc,oregano dupa gust
  • un pahar vin alb
  • zeama de lamaie dupa gust
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din sare, piper, cimbru,busuioc,oregano,vin alb,zeama de lamaie si putin ulei de masline timp de o ora.

Dupa ce se scot din marinata se lasa putin la scurs , se aseaza pe gratarul incins si se rumenesc pe ambele parti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise