Ficatei de pui cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui,
  • 1 kg ciuperci proaspete sau doua conserve de 400 ml,
  • 3-4 catei de usturoi,
  • sare,
  • curry,
  • ienibahar,
  • maghiran.

Mod de preparare

Se pun intr-o tigaie mai inalta ciupercile proaspete, taiate felii cu putina sare si 1 pahar de apa si 1/2 pahar de ulei. Se fierb inabusit pana se inmoaie putin. Se adauga ficateii de pui curatati si spalati, cateii de usturoi intregi, doua foi de dafin, 1/2 lingurita de curry, 3-4 boabe de ienibahar si 1/2 lingurita de de maghiran. Se lasa sa fiarba inabusit, intorcandu-se ficateii pe ambele parti. Cand a scazut tot lichidul, se scot cateii de usturoi si frunzele de dafin. Ficateii si ciupercile se rumenesc usor.

In cazul in care se folosesc ciuperci din conserva, continutul acestora se pune cu tot cu lichid.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise