Ficatei de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficatei de pui 1 ceapa potrivita 1-2 morcovi 1 ardei 3-4 rosii ulei sare piper patrunjel delikat otet 1-lingura

Mod de preparare

Se spala bine ficateii dupa care se pun in tigaia bine incinsa cu uleiul ,otetul si un pic de apa. Intre timp se toaca marunt legumele.Dupa ce a scazut apa se pune ceapa peste ficatei se lasa un pic sa dea un clocot dupa care se adauga si ardeiul cu morcovul. Rosiile ori se dau prin razatoare ori le taiati cu cutitul. Dupa ce se prajesc un pic si morcovul cu ardeiul adaugam rosiile un pic de sare punem un capac si lasam sa fiarba. La urma adaugam delikat, piper si patrunjel(daca vrem putem adauga si foi de dafin).Va doresc pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise