FICATEI DE PUI CU MAMALIGUTA SI SMANTANA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg ficatei de pui
  • 4 cepe
  • 200g smantana
  • 100 g pasta de tomate
  • apa
  • unt
  • malai
  • sare piper
  • 100g ulei

Mod de preparare

Ceapa se spala, se curata si se toaca marunt, ficateii se tin in apa rece circa o jumatate de ora pentru a iesi sangele din ei apoi se spala si se scot intr-o sita sa se scurga, intr-o oala se pune apa cu sare si untul pentru a face mamaliguta. Ceapa se pune intr-o tigaie cu uleiul si se caleste, dupa care se pun si ficateii si se lasa la foc mic sa se prajeasca. Cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate, sare si piper si se mai lasa 5 minute. Cand sunt gata se scot pe un platou sau farfurie, se adauga mamaliguta langa, smantana deasupra si pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise