Ficatei de pui cu usturoi si frunza de patrunjel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1/2 kg ficat de pui proaspat
  • -1 legatura de patrunjel
  • -4-5 catei de usturoi
  • -sare dupa gust
  • -piper proaspat macinat
  • -5 linguri ulei de masline
  • -3 linguri melasa de rodie acrisoara

Mod de preparare

Ficatul se spala , se curata si se taie in bucati mai mici.

Se incinge uleiul de masline si se adauga ficatul; se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se acopere cu un capac si se da focul la minimum.

Se lasa 15 minute , apoi se adauga usturoiul taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.

Se presara patrunjelul verde taiat marunt si se mai lasa 2-3 minute.

Se pune pe un platou si se stropeste cu melasa de rodie acrisoara; ii da o aroma deosebita.

Se serveste cu garniture de orez cu legume( a la Doina) si salata Caprese de rosii.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise