Ficatei de pui cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru o portie:
  • 250 grame de ficatei
  • 5-6 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana de apa
  • sare

Mod de preparare

Se spala ficateii si se pun la prajit in 3 linguri de ulei. Se prajesc pe o parte si pe alta cate un minut, dupa care se adauga o cana de apa si se acopera, lasandu-i sa fiarba 10 minute.

Usturoiul se taie rondele, se adauga peste ficatei si se mai lasa 5 minute sa fiarba acoperit.

Se ia capacul si se lasa la fiert pana ce apa scade de tot.

Se presara cu sare inainte de a fi serviti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise