Ficatei de pui inabusiti (cu ciuperci)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 ml ulei
  • 1 buc ceapa (mai maricica)
  • 5-6 catei de usturoi
  • o jumatate pahar vin alb (sec sau demisec)
  • oregano,piper,marar proaspat,sare

Mod de preparare

Se taie ceapa Julien si se pune la calit cca 2-3 minute.

Se adauga ficateii si se lasa si acestia cca 5 min.Apoi se pun si ciupercile(de data aceasta am folosit pleurotus) si se lasa cca 15 min cu capacul pus.

Dupa ce au trecut cele 15 min. se adauga putin oregano,piper(alb sau negru doar sa fie proaspat rasnit), usturoiul taiat feliute si vinul.

Se lasa la fiert pana scade sosul ce s'a lasat de la ciuperci.

La sfarsit se drege de sare si se pune mararul spalat si maruntit.

Cam asta e...simplu dar gustos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise