Ficatei de pui inabusiti (cu ciuperci)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 100 ml ulei
  • 1 buc ceapa (mai maricica)
  • 5-6 catei de usturoi
  • o jumatate pahar vin alb (sec sau demisec)
  • oregano,piper,marar proaspat,sare

Mod de preparare

Se taie ceapa Julien si se pune la calit cca 2-3 minute.

Se adauga ficateii si se lasa si acestia cca 5 min.Apoi se pun si ciupercile(de data aceasta am folosit pleurotus) si se lasa cca 15 min cu capacul pus.

Dupa ce au trecut cele 15 min. se adauga putin oregano,piper(alb sau negru doar sa fie proaspat rasnit), usturoiul taiat feliute si vinul.

Se lasa la fiert pana scade sosul ce s'a lasat de la ciuperci.

La sfarsit se drege de sare si se pune mararul spalat si maruntit.

Cam asta e...simplu dar gustos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise