Ficatei de pui pane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de pui
  • 2 oua
  • 6-7 linguri faina
  • 150 ml ulei
  • 1 lingurita patrunjel tocat sau uscat
  • sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Se spala bine ficateii, se pun intr-o strecuratoare, apoi se pun intr-un castronel si se condimenteaza cu piper si cimbru.

Intr-o farfurie amestecati ouale cu 4-5 linguri de faina, sare, piper, patrunjel. Puneti uleiul la incins, dati pe rand ficateii prin faina ramasa, apoi prin compozitia de ou cu faina si puneti-i la prajit. Dupa 3-4 minute intoarceti-i pe partea cealalta.

Dupa ce s-au prajit, scoateti-i pe hartie absorbanta. Se pot servi cu spanac, piure, muraturi, salate, etc.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise