Ficatei in sos de vin cu mamaliguta

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ficatei de pasare;
  • 200 ml de vin rosu;
  • 2 linguri de pasta de tomate;
  • 1 lingura de secretul gustului de la maggi;
  • cimbru;
  • piper;
  • patrunjel;
  • usturoi;

Mod de preparare

Ficatei se aseaza in tigaie impreuna cu putin ulei pentru a se rumenii la foc mic, separat se prepara sosul adaugand pe rand intr-un bol vinul, secretul gustului, pasta de tomate, cimbrul, piperul si se amesteca pana devine un continut omogen.

Cand ficateii sunt rumeniti se adauga in tigaie sosul peste acestia si se lasa in continuare la foc mic amestecand uneori pentru ca sosul sa patrunda in ficatei.

Se serveste cu mamaliguta, mujdei de usturoi si patrunjel proaspat;

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise