Ficatei inabusiti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600- 700 gr.ficatei
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe de marime medie
  • 4-5 lingurite de unt(sau margarina)

Mod de preparare

Intr-un vas de inox cu capac (oala de 1 litru) se taie ceapa solzisori (julien) si se aseaza pe fundul oalei, apoi ardeii grasi taiati cubulete se pun si ei si, la sfarsit, se pun ficateii, peste care se pune untul sau margarina in diferite locuri.

Se pune capacul si se da la foc mic, din cand in cand se mai agita oala fara a lua capacul. Se lasa la foc timp de 25-30 minute.

Atentie: se lasa doar la foc mic si nu necesita sa se condimenteze, nici sare nu se pune. Sunt foarte gustosi. Se servesc cu cartofi piure si salata de varza sau gogosari murati.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise