Ficatei de pui la Dubletta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficat de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masine
  • 30 ml vin
  • piper, o foaie de dafin, cimbru

Mod de preparare

Spal ficateii, las la scurs. Incing uleiul in Dubletta, adaug ficateii, usturoiul, foaia de dafin, cimbrul si piperul. Las sa se caleasca, adaug 30 ml vin, las sa scada sosul, la final adaug sare dupa gust.Servim cu mamaliguta si mujdei de usturoi, sau cartofi .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise