Ficatei lionezi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g ficatei pui,
  • 2 cepe mari ,
  • 100 ml ulei,
  • 2 catei de usturoi,
  • 100 g smantana,
  • 200 ml suc rosii,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se calesc ficatei impreuna cu ceapa taiata fideluta, la foc iute, dupa ce s-au calit se scurge uleiul si se adauga putina apa si se lasa la foc potrivit cca 20 mim.apoi se adauga smatana, sucul de rosii si celelate condimente. Se mai fasa la fiert inca 15 min, se poate servi cu piure.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise