Ficatei prajiti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ficat de pui
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 125 gr faina
  • 1 lingura de usturoi pudra
  • sare si piper
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Se spala ficatul si se pune la scurs.

Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul.

Intr-o punga se adauga faina,usturoiul pudra,sarea si piperul si se amesteca bine. Se pun bucatile de ficat,una cate una si se scutura punga pana e invelit ficatul in amestecul de faina.

In mod normal,ar trebui prajite prin procesul deep fry,dar eu cum nu prea obisnuiesc,le-am prajit in tava la cuptor.

Se baga tava cu putin ulei in cuptor si cand s-a infierbantat se adauga bucatile de ficat. Se rumenesc pe amandoua partile

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise