File de cod cu garnitura de gutui si ardei gras rosu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fileuri de cod.
  • 2 gutuii.
  • 1 ardei gras rosu (pentru decor).
  • 2 linguri de ulei din samburi de struguri.
  • 1 ceasca de vin alb demisec.
  • sare, piper proaspat macinat, vegetea fara sare.

Mod de preparare

Se spala bine fileurile, pe care le vom pune intr-o forma de yenna. Curatam gutuiile si le taiem felioare. Ardeiul gras rosu il taiem inele. Le adaugam in forma de jenna pe toate, asezonam cu sare, piper proaspat macinat, picuram si putin ulei din samburi de struguri, vinul, vegeta fara sare, punem un capac sau daca nu avem, punem folie de aluminiu. Este foarte bine sa se faca in abur la cuptor. Le lasam 25-30 minute, dupa care scoatem capacul si mai lasam 10 minute sa se patrunda bine si gutuia. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise