File de cod si pangasius cu Gnocchi di Patate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie Gnocchi di Patate.
  • 2 fileuri de cod.
  • 2 fileuri de pangasius.
  • 1 salata creata rosie.
  • 2 rosii.
  • 2 linguri de ulei din samburi de struguri.
  • 2 ardei capia copti.
  • sare, piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon uscat,un praf de menta uscata(fiecare pune ce condimente doreste).

Mod de preparare

Punem fileurile intr-o tava,peste care punem si cateva suvite de ardei copt pe deasupra,pudram cu vegeta si cateva picaturi de ulei din samaburi de struguri,sare si piper proaspat macinat,2 rosii taiate punem o folie si bagam la cuptor pentru 30 de minute.Separat spalam salata rosie creata si punem in ea 2 linguri de ulei din samburi de struguri,2 linguri de otet de mere cu miere de albine,sare si piper proaspat macinat.Este o mancare deosebita,gustoasa si fara prea multe calorii.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise