File de Macrou cu legume sotate,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-4 bucati de peste
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 2 morcovi
  • 1 rosie( doar pulpa)
  • 2 catei de usturoi
  • 100-150 gr de unt
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.

Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in 100-150 gr de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Pentru decor se foloseste frunze de salata verde, precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.

Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta buna,

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise