File de Macrou cu legume sotate,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-4 bucati de peste
  • 1 dovlecel potrivit,
  • 2 morcovi
  • 1 rosie( doar pulpa)
  • 2 catei de usturoi
  • 100-150 gr de unt
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Se ia pestele daca este congelat se lasa sa se dezghete la frigider fara al forta, dupa ce este dezghetat se trece la curatarea, transarea si spalarea pestelui, se tamponeaza pentru indepartarea surplusului de apa, se portioneaza se sareaza, pipereaza si se aseaza bucatile de peste la gratar.

Morcovii, dovleceii se dau pe razatoarea fina, pulpa de rosie se taie foarte fin la fel si usturoiul, toate acestea se soteaza in 100-150 gr de unt. Se sareaza si pipereaza dupa gustul fiecaruia.

Pentru decor se foloseste frunze de salata verde, precum si ceapa verde(sau usturoi) taiat fin.

Un produs cu calorii putine, gustos, rapid de preparat si cu un design interesant.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta buna,

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise