file de morun cu sparanghel si sos oandez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de morun, ulei, sare, piper,
  • pentru sos:unt, ulei, suc de lamaie, sare, piper
  • pentru garnitura:cartofi, morcovi, sparanghel
  • pentru ornat:marar , lamaie

Mod de preparare

Fileurile de morun se ung cu ulei si se frig pe gratarul incins timp de 10 min pe ambele parti. Sosul olandez se prepara astfel:se bat galbenusurile intr-un vas asezat la foc mic , se adauga sare si piper apoi treptat untul topit .

La sfarsit se adauga sucul de lamaie. Sosul se pastreaza la cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise