FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File Pangasius - 6 bucati
  • Taietei de casa - 500 gr
  • Rosii Cherry - 300 gr
  • Dovlecei - 500 gr
  • Ardei iute - 100 gr
  • Maioneza - 150 gr
  • Castraveti murati - 300 gr
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • Ulei de masline
  • Sare, piper
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Fileul de peste se condimenteaza cu sare, piper, lamaie si se frige la gratar.

Taieteii se fierb apoi se trag la tigaie in ulei de masline cu dovleceii taiati felii, rosiile Cherry si ardeiul iute.

Se prepara maioneza apoi se adauga castraveciorii murati taiati cubulete, ceapa si patrunjelul verde.

Se aseaza pe un platou fileul fript pe gratar, apoi se imbraca cu sosul din maioneza si se garniseste cu pastele si legumele

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise