FILE DE PANGASIUS CU TAIETEI DE CASA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • File Pangasius - 6 bucati
  • Taietei de casa - 500 gr
  • Rosii Cherry - 300 gr
  • Dovlecei - 500 gr
  • Ardei iute - 100 gr
  • Maioneza - 150 gr
  • Castraveti murati - 300 gr
  • 1 ceapa
  • 2 lamai
  • Ulei de masline
  • Sare, piper
  • Patrunjel verde

Mod de preparare

Fileul de peste se condimenteaza cu sare, piper, lamaie si se frige la gratar.

Taieteii se fierb apoi se trag la tigaie in ulei de masline cu dovleceii taiati felii, rosiile Cherry si ardeiul iute.

Se prepara maioneza apoi se adauga castraveciorii murati taiati cubulete, ceapa si patrunjelul verde.

Se aseaza pe un platou fileul fript pe gratar, apoi se imbraca cu sosul din maioneza si se garniseste cu pastele si legumele

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise