File de pangasius in sos de rosii

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 file de Pangasius
  • 2 cepe rosii
  • 1 cutie rosii decojite si taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr vin alb
  • un praf de busuioc(dupa gust)
  • un praf de vegeta(dupa gust)
  • o lingura de ulei de masline, ca sa tapetezi tava.

Mod de preparare

Se caleste un pic ceapa in tava cu o lingura de ulei de masline, la care se adauga 2 catei de usturoi dupa ce i-am stors cu aparatul (sau taiati fin) pana devin putin auriu. Apoi se pun: vegeta, busuioc dupa gust si la urma o ceasca de vin aproximativ 100 gr de vin, se fierb circa 5 minute la foc mic, dupa care se baga in cuptor 30-40 minute, cu capac sau folie de aluminiu. Daca se face la abur cu capac, iese mai gustos, fara capac iese mai uscat, depinde de preferinte. Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise