File de peşte cu garnitură de orez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 fileuri de peşte
  • condimente pentru peşte
  • o ceapă
  • un căţel de usturoi
  • 150 g ciuperci
  • 2 morcovi
  • 250 g orez
  • puţină făină pentru peşte
  • ulei
  • sare
  • piper
  • o linguriţă curry
  • oregano
  • busuioc şi 50 g parmezan.

Mod de preparare

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente pentru peşte. Se lasă să pătrundă condimentele, cam 30 de minute.

Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit, după 5 minute se adaugă şi căţelul de usturoi. Se taie morcovii rondele şi se adaugă peste ceapă, se adaugă şi ciupercile. Se pune sare, piper, oregano, busuioc, o linguriţă de curry, orezul şi se adaugă apă să treacă peste orez. Se lasă să fiarbă până este orezul fiert. Între timp începem să gătim peştele, punem într-o farfurie nişte făină şi dăm peştele prin făină şi pe urmă îl punem la prăjit.

După ce este gata îl punem pe un şerveţel într-o farfurie, să se mai scurgă de ulei. Verificăm orezul; când este gata mai adăugaţi şi nişte parmezan, amestecaţi şi puteţi lua de pe foc şi puteţi servi alături de peşte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise