File de peste cu rosii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitatile sint pt.3 persoane.
  • -650-700 g file
  • -cca 600 g rosii(rondele,cu coaja)
  • -1 ardei dulce(rondele)
  • -1/2 ardei iute(rondele)
  • -1/2 legatura patrunjel(tocat)
  • -8-9 catei de usturoi(rondele)
  • -busuioc verde sau uscat
  • -1 lamiie
  • -sare,piper dupa gust
  • -3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tava,unsa,se pun jumatate din cantitatea de rosii;peste rosii se pune ardeiul dulce si iute.Se pune,apoi,usturoiul;se presara niste sare si piper.

Se pne apoi,patrunjelul si busuiocul.Se da la cuptor cca 10 minute.

Se scoate din cuptor si se pune(deasupra) fileul de peste(curat si presarat cu sare si piper),si restul de rosii.

Se pune niste sare si piper si zeama de lamiie.

Se da,iar,la cuptor cam 25 minute.Se serveste fierbinte,cu cartofi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise