File de peste cu stafide galbene si cu coacaze uscate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de peste.
  • o ceasca de vin.
  • o mana de stafide.
  • o mana de coacaze uscate.
  • sare, piper, menta uscata.

Mod de preparare

Se pun fileurile de pangasius in (tava teflon) eu pun intr-o oala de lut cu capac,cele doua fileuri de peste. Eu folosesc file de pangasius deoarece nu este gras.

Peste el punem o ceasca de vin,stafidele,coacazele,sare piper si menta uscata si il bagam la cuptor pentru 30 minute.Se serveste pe frunze de salata cu feliute de lamaie.Este un peste usor si care nu ingrasa.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise