File de porc cu orez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 100 g orez salabtic
  • 500 g file de porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 100 g ciuperci
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Se prepara un pilaf cu ciuperci si legume taiate julien. Carnea de porc se taie felii si se prajeste pe ambele parti. Se rastoarna pilaful pe un platou, se aseaza feliile de carne deasupra si se decoreaza cu o rosie taiata in forma de trandafir, frunze de salata verde, morcov, boabe de porumb, ceapa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise