File de pui cu spanac si branza topita

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati file piept de pui
  • 200gr. spanac
  • 8 triunghiuri de branza topita Hochland
  • 1ou
  • sare
  • pesmet
  • 2 catei de usturoi;

Mod de preparare

Se bat 4 bucati de pui, apoi se presara cu sare si piper. Spanacul si usturoiul se pun la fiert si se lasa pana cand apa da in clocot. Spanacul se scurge (se poate folosi si spanac congelat), se toaca marunt si se aranjeaza uniform pe bucatile de pui.Apoi, pe fiecare bucata de pui , peste spanac, se intind cu ajutorul unui cutit cate 2 triunghiuri de branza topita Hochland.Pieptul de pui se ruleaza, se trece prin oul batut si apoi prin pesmet, dupa care se prajeste in ulei. Se serveste cu cartofi natur si salata de sezon.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise