File de somon cu piure de telina

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500g file de somon ( proaspat )
  • - 500g telina
  • - 1 morcov
  • - 2 linguri de ulei de masline extravergin
  • - 1 ou
  • - 3 linguri de capere
  • - 1 ceapa rosie potrivita
  • - 3 linguri de smantana ( cea mai grasa )
  • - verdeturi italiene dupa gust
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1/2 lamaie

Mod de preparare

1. Carnea se lasa la scurs si se inveleste cu proasaope de hartie.

2. Telina si morcovul se toaca marunt si se pun in blendar impreuna cu oul, smantana, uleiul de masline, condimentele.

Consistenta piureului se poate regla din cantitatea de sare pe care o puneti peste telina inainte sa o dati in blender.

3. La final adaugati in piure ceapa rosie tocata foarte marunt si caperele

4. Intr-o tigaie incingeti restul de ulei ramas, puneti fileul de somon si preparatil pana cand formeaza o crusta aurie. Condimentati dupa gust si puneti si lamaie.

La acest preparat recomand si servirea unui sos menuet si un vin alb demisec.

Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise