FILE DE SOMON CU SOS DE MAIONEZA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6felii de file de somon
  • 11/2 pahar de vin alb
  • 1foaie de dafin
  • enibahar
  • boabe de piper negru
  • 1ceapa mica taiata solzi
  • 1/2 de lamaie stoarsa
  • putina sare
  • ptr sos
  • 5 linguri de maioneza
  • 1lingurita deusturoi pisat
  • 4-5 linguri de apa

Mod de preparare

Intr-o cratita se pun toate componentele in afara pestelui

si se lasa pe foc mic sa fiarba putin, dupa care se adauga pestele si se lasa sa fiarba 1/4 de ora pe foc mic.

Se scoate pestele din cratita si se toarna putin din sosul de maioneza. Se serveste caldut cu bagheta proaspata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise