File la cuptor cu cartofi natur.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de peste.
  • 500 gr cartofi.
  • 50 gr smantana.
  • 4 catei de usturoi.
  • sare,piper,menta verde si alte condimente ce dorim.

Mod de preparare

Se curata fileurile de peste,adaugam cartofii curatati si taiati felioare,intr-o tava si bagam la cuptor pentru 40 sau 45 de minute cu o folie de aluminiu pe deasupra.Separat facem sosul de usturoi cu smanatana, peste care adaugam si putin lapte dulce,ca sa-i mai ia din iuteala usturoiului si ca sa nu ne doara stomacul.Pe farfurie langa peste si cartofi, adaugam si cateva frunzulite de menta verde,pentru un design frumos si apetisant,atat ochiului cat si stomacului.Este o mancare usoara si foarte gustoasa,cu mult fier din peste,iar grasimea de peste este foarte buna in organism.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise