FILETE DE PANGA LA CUPTOR

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 filete de panga(peste alb,oceanic)
  • sare,piper,boia dulce,delicat
  • bulion
  • usturoi praf
  • patrunjel

Mod de preparare

Se spala si se aseaza pestele in tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se presara pe deasupra cu sare,piper,boia si delicat si se introduce la cuptor. Cand este aproape gata,se face un sos din bulion,usturoi si o cana cu apa si se toarna peste peste. Patrunjelul se adauga la sfarsit,dupa ce am scos pestele in farfurii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise