Fileuri de Cod pane

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5.buc file cod
  • condimente naturale / busuioc, oregano, cimbru,
  • piper proaspat macinat si sare dupa gust
  • o lamaie
  • ulei de masline extravirgin si 50 g unt pentru prajit
  • 2 oua
  • o cana faina
  • 1/2 cana pesmet

Mod de preparare

Codul Atlantic este un peşte de apă sărată, foarte popular, cu carnea albă, densă, aroma uşoară şi conţinut scăzut de grăsimi.

Acest peşte este foarte apreciat şi pentru uleiul pe care îl produce ficatul, bogat în Omega 3, din care se prepară suplimente nutritive, benefice pentru sănătate.

Fileurile de cod se trec sub jetul de apa rece ,se usuca pe prosoape de hartie,se taie pe jumatate, se stropesc cu zeama de lamaie, dupa care se vor trece printr-un amestec de faina si pesmet, prin ouale batute cu sare, piper si condimente, din nou prin faina si pesmet , dupa care se vor tine cca 15-20 de minute la frigider.

Se prajesc pana se rumenesc cca 4-5 min pe fiecare parte in unt si ulei de masline extravirgin incins in prealabil si se scot pe un prosop de hartie .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise